Despre compania Green World

Acum Green World în Moldova!

În anul 2011 în Republica Moldova a fost deschisă feliala Corporației internaționale “Green World” care este un grup multinațional de companii, renumite prin cercetări științifice și produsele sale. Este specializată în produse de sănatate, care își ca bază medicina tradiționala chineză. Compania a fost fondată în anul 2004 și pâna în momentul de față  continuă dezvoltarea în domeniul său de activitate.

Misiunea Companiei „GreenWorld” este de a crea și fabrica produse care îndeplinesc cerințele și nevoile consumatorilor, oferindu-le satisfacție și în același timp contribuind la bunăstarea și calitatea vieții acestora.

Departamentul principal se afla în statul Michigan, SUA.

Compania este înregistrată și acreditată de FDA (Food and Drog Administration) din SUA.

Întreprinderile de producție ale companiei sunt situate în Carolina de Sud, SUA și centrul de Medicină Trandițională Chineză în Tianjin, nordul Chinei.

În fiecare an Compania “Green World” reinvestește  mai mult de 10 % din venituri anuale pentru cercetări și dezvoltare. La moment funcționează 6 centre de cercetări științifice cu sedii centrale în SUA și China, cum ar fi Centrul de Cercetări în BioinginerieCentrul  de Cercetări în Microbiologie, Centrul  de Cercetări în Oncologie, Centrul  de Cercetări  pentru SIDA, Centrul  de Cercetări în Alimintație Centrul  de Cercetări în Medicina Tradițională Chineză.

Produsele “Green World”sunt disponibile pe scară largă în China și au devenit populare în America, unele țări de pe continentul African, în multe țări din Asia de Sud-Est, de asemenea sunt utilizate pe scară largă în țările UE și țările CSI. Suplimentele alimentare cu scop profilactic - “Green World” se fabrică strict în conformitate cu standardele proceselor de lucru: NCA  (Norme de creștere acceptabilă), NEA (Norme de extracție acceptabilă), NPA (Norme de producere acceptabilă), MLA(metodă de laborator aprobată), NRC(Norme de reguli clinice) și NAA (Norme de asigurare acceptabilă).

Produsele sunt fabricate cu echipament și tehnologii americane, după rețetele medicinii tradiționale chineze.

Certificarea: Produsele marca “Green World” au trecut toate testările sanitare și medicale, probele, verificările necesare și s-au impus ca produse de înaltă calitate, care nu vairază în timp.

Înalta clalitate a producției Green World este confirmată de certificatul CQC (China Quality Certificate).

Produsele “Green World” dispun de asemenea de toate certificatele internaționale de calitte și siguranță: FDA(Food and Drug Administration), GMP(Good manufacturing practice), HALAL(Certificat de permisiune Islamic), ISO( International Organization for Standardization).

În Republica Moldova produsele mărcii “Green World” sunt aprobate de Ministerul Sănătăţii .

Produsele acestei companii se bucură de o reputație exceptională în întreaga lume:

A câștigat medalia de aur la Expozitie de știință și tehnologie din China pentru fabricarea produselor industriale brevetate.

A primit medalia de aur la Conferința comună  a inventatorilor, antreprenorilor și investitorilori mondiali (New York,SUA).

A câștigat medalia de aur la expoziție  de Medicină Preventivă și Tehnologii Medicale din China.

Este recunoscută ca membru al Comitetului executiv al Asociației de alimentație sănătoasă din China.

Este decorată pentru  contribuția semnificativă în însănătoșirea omului la Săptămîna internațională a Păcii.